Időmérés a versenyen

2017.05.02

Az idei évben is dugókával történik az időmérés a versenyen, melyet nagyon szépen köszönünk Mézes Tibor Sólyomnak valamint egyesületének a Göcsej Környezetvédő, Tájékozódási és Futó Egyesületnek.

Az időmérésről és annak használatáról:
 
Minden egyéni versenyző és minden váltó csapat  kap egy SI dugókát. ( ha valakinek van saját természetesen használhatja azt, csak kérjük jelezze a regisztrációnál és a rajtcsomag átvételnél). Minden ellenörző/váltó ponton az ott elhelyezett SI dobozba ( váltópont egy szervező emberénél lesz a doboz)  bele kell dugni ezt a dugókát.( Aki ezt elmulasztja kizárásra kerül, nincs mért eredménye az adott szakaszon.)  A doboz fény és hang jelzést bocsájt ki, ha megtörténik a részidő felírása a dugókára. Ez az idő kevesebb mint 1 másodperc. A célbaéréskor a célvonalon elhelyezett dobozba kell beledugni. Ez adja a célbaérkezés idejét. Ez után a rendezőknek át kell adni az SI dugókát.
 A dugókát elvesztés esetén ki kell fizetni. Az ára 10.000,- Ft/db.
 
A Göcsej Környezetvédő, Tájékozódási és Futó Egyesület hitvallása: 
 

Ma TÁJFUTÁS! Dobol az agyadban a gondolat, mikor reggel felébredsz. Az álmos mozdulatok felgyorsulnak, kipattan a szemed.

Majd befogad magába a csoda. Egyedül vagy, mégsem magányos. Érzed az erdő üde leheletét, a mező bódító illatát. A madarak csak a Te dalod fújják. Az őzek száguldása a Te erőd sokszorozza. A virágok szivárvány sugárzása a Te lelked színesíti. A társaid szeretete a Te szíved ékesíti. 

A rozsomák harciassága a Tiéd!

Bójákat keresel,
de kincseket találsz:
Csillogó szemek világítanak.
Megbújó kankalin a völgy alján.
Kacsázó kő kel át az aranyhídon.
Fenséges szarvasok mutatnak utat.
Suhanó szellő simogatja a lombokat.
Pillangók sziromfelhőt rajzolnak az égre.
Ragyogó napfény a hajnali harmatcseppen.
Szédítő kilátás nyílik egy sziklás hegycsúcsról.
Tajtékzó patak igazgyöngyöket csiszol a kavicsokból.
Őszinte lelkek fognak közre, s vad táncot járnak Veled.
Bójákat keresel, s Önmagadra lelsz.
Tiszta szívvel a tájfutásért élsz.

Hazaértél!

Az egyesületről bővebben tájékozódni és csatlakozni a gocsejktfe@gmail.com vagy  Mézes Tibor Sólyomnál  +3620/472-0056 lehet.