Hírek

2021.08.16

NEVEZÉS elindult!

Várunk szeretettel 2021. október 24-én jótékonysági futásunkon. 

 

tovább

2018.05.14

Köszönjük Támogatóinknak !

Alapítványunk szeretne köszönetet mondani, minden olyan szervezetnek, vállalkozásnak , önkormányzatnak, akik hozzájárultak rendezvényünk sikeres lebonyolításához. 
Az Ő támogatásukkal, adományukkal nagyban hozzájárultak versenyünk egyre sikereresebb és színvonalasabb lehessen, ezáltal még több figyelmet kapjanak a korán érkezett csecsemők és beteg gyermekek. 
KÖSZÖNJÜK !
2018.05.11

Köszönjük Nektek!

Nélkületek és a ti önzetlen munkátok nélkül nem sikerült volna !

tovább

2018.04.24

Tészta Parti 2018. május 5.

Az idei évben is várjuk futóinkat a futást megelőző napon egy Tészta Partival.

tovább

2017.05.15

Köszönjük

A Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány ezúton szeretné megköszönni minden Támogatójának és a versenylebonyolításában résztvevő minden  Önkénetésének, hogy 2017. május 7-én megrendezett Másodszor is célba érünk- Futás a Koraszülöttekért 2017 programunkat támogatták, ezáltal is elősegítve, hogy Alapítványunk még ismertebb legyen,ezáltal több odafigyelést és segítséget kaphassanak ezek a gyermekek.

tovább

2017.05.02

Időmérés a versenyen

Az idei évben is dugókával történik az időmérés a versenyen, melyet nagyon szépen köszönünk Mézes Tibor Sólyomnak valamint egyesületének a Göcsej Környezetvédő, Tájékozódási és Futó Egyesületnek.

tovább

2017.04.18

A pálya tesztelése folyamatban

Egy hete elkezdődött a Futás a Koraszülöttekért Zalaegerszegtől-Keszthelyig tartó mintegy 59,3 km-es szakaszának tesztelése.

tovább

2017.04.12

Pályakijelölés és pályabejárás

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy  befejeződött jótékonysági futásunk teljes távjának kijelölése és hivatalos bejárása.

tovább

2017.03.27

Kedves sporttársak, sportolni vágyók, érdeklődök, szurkolók, támogatók!

A koraszülöttek idő előtt világra jőve, kicsi, sokszor nagyon kicsi súllyal születve, már életük első pillanataiban kemény küzdelemben versenyeznek az idővel, betegséggel, sokszor oxigénhiánnyal.  Ők mindig a rajtvonal mögül indulnak, s mégis kitartóan harcolva, nagyon sokan közülük az életben sikeresen érnek be a célba.

tovább

2017.03.02

Másodszor is célba érünk!

Idén már hagyományteremtő jelleggel rendezi meg alapítványunk jótékonysági futását Zalaegerszeg és Keszthely között. Célunk az alapítvány és annak tevékenységének megismertetése, figyelemfelhívása és nem utolsó sorban az egészséges életmódra való felhívás. A jelen futás is jelképes, hiszen a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány mentőautója rendszeresen járja Zala megyét, néha annak határait is, hogy koraszülött gyermekeket mentsen.

tovább