Hírek

Oldal 1 ennyiből: 2  > >>

2022.04.14

"Másodszor is célba érünk" jótékonysági futás a koraszülöttekért védnökei

 
Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a május 15-én megrendezésre kerülő "Másodszor is célba érünk!" futás a koraszülöttekért 2022 rendezvényünk
fővédnöke:
➡️Lubics Szilvia, hosszútávfutó, ultramaratonista, az Ultrabalaton és a Spartathlon többszörös győztese
védnökei pedig
➡️Bérces Edit, Világ- és Európa-bajnok ultramaraton futó, Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ főiskolai docense
➡️Ivan Cudin, Európa-bajnok ultramaraton futó
➡️Bicsák Bence, válogatott triatlonista
➡️Dr. Csató Gábor, az OMSZ főigazgatója
➡️Dr. Velkey György, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója
Köszönjük, hogy elfogadták felkérésünket és ezzel támogatják jótékonysági rendezvényünket!
2022.04.14

Neveztél már?

❗️Jótékonysági futás a koraszülöttekért 2022. május 15.❗️
 
 

tovább

2018.05.14

Köszönjük Támogatóinknak !

Alapítványunk szeretne köszönetet mondani, minden olyan szervezetnek, vállalkozásnak , önkormányzatnak, akik hozzájárultak rendezvényünk sikeres lebonyolításához. 
Az Ő támogatásukkal, adományukkal nagyban hozzájárultak versenyünk egyre sikereresebb és színvonalasabb lehessen, ezáltal még több figyelmet kapjanak a korán érkezett csecsemők és beteg gyermekek. 
KÖSZÖNJÜK !
2018.05.11

Köszönjük Nektek!

Nélkületek és a ti önzetlen munkátok nélkül nem sikerült volna !

tovább

2018.04.24

Tészta Parti 2018. május 5.

Az idei évben is várjuk futóinkat a futást megelőző napon egy Tészta Partival.

tovább

2017.05.15

Köszönjük

A Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány ezúton szeretné megköszönni minden Támogatójának és a versenylebonyolításában résztvevő minden  Önkénetésének, hogy 2017. május 7-én megrendezett Másodszor is célba érünk- Futás a Koraszülöttekért 2017 programunkat támogatták, ezáltal is elősegítve, hogy Alapítványunk még ismertebb legyen,ezáltal több odafigyelést és segítséget kaphassanak ezek a gyermekek.

tovább

2017.05.02

Időmérés a versenyen

Az idei évben is dugókával történik az időmérés a versenyen, melyet nagyon szépen köszönünk Mézes Tibor Sólyomnak valamint egyesületének a Göcsej Környezetvédő, Tájékozódási és Futó Egyesületnek.

tovább

2017.04.18

A pálya tesztelése folyamatban

Egy hete elkezdődött a Futás a Koraszülöttekért Zalaegerszegtől-Keszthelyig tartó mintegy 59,3 km-es szakaszának tesztelése.

tovább

2017.04.12

Pályakijelölés és pályabejárás

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy  befejeződött jótékonysági futásunk teljes távjának kijelölése és hivatalos bejárása.

tovább

2017.03.27

Kedves sporttársak, sportolni vágyók, érdeklődök, szurkolók, támogatók!

A koraszülöttek idő előtt világra jőve, kicsi, sokszor nagyon kicsi súllyal születve, már életük első pillanataiban kemény küzdelemben versenyeznek az idővel, betegséggel, sokszor oxigénhiánnyal.  Ők mindig a rajtvonal mögül indulnak, s mégis kitartóan harcolva, nagyon sokan közülük az életben sikeresen érnek be a célba.

tovább