Váltópontok megközelítése autóval

1VP
Csácsi iskola
Parkolás a környező utcákban engedélyezett csak. 

2VP
Nemesapáti központ
A 76-os úton haladva Keszthely irányában. A Kertészház vendéglő előtt balra kanyarodva Alsónemesapáti felé haladunk majd, a faluba beérve, balra kanyarodunk és erről az útról nem térve le, áthajtva a vasúti kereszteződésen érünk be Nemesapátiba.

3VP
Gyűrűs
Nemesapátiból visszamegyünk a már ismert útvonalon a 76-os útra és tovább haladunk Keszthely irányába. Nagykapornakra beérve a második kereszteződésnél balra fordulunk Pókaszepetk felé. Orbányosfát elhagyva második aszfaltos útnál jobbra fordulunk - a tábla is jelöli Gyűrűs. A falu központjában megtaláljuk a pontot.

4VP
Kallósd
Gyűrűsről vissza fordulunk amerről jöttünk és kimegyünk a 76-os útra és Keszthely irányába haladunk tovább. Zalacsányba beérve a körforgalomban a harmadik kijáraton megyünk ki Kehidakustány felé. Kehidán áthaladunk Zalabér irányában. Kehidát elhagyva pár házból álló Barátszigetnél a tábla is jelöli balra Kallósd. A faluba beérve már meglátjuk a dombtetőn bal kéz felől a rotundát bent a falu közepén az autóbusz megállónál tudunk fel jutni a váltóponthoz.

5VP
Zala Springs Golf Resort

Kallósdról visszafordulva a már ismert úton (Barátszigetnél jobbra) visszamegyünk Kehidát elhagyva egészen a Zalacsány előtt lévő golfpályához, nem a főbejáraton megyünk be, hanem a főbejáratot elhagyva balra lesz a Zalacsány tábla előtt egy kapu (irányító ember, polgárőr lesz az úton) , ahol befordulunk és egészen a golfpálya körforgalmáig mehetünk autóval. Onnan gyalogosan lehet megközelíteni a váltópontot, mely a klubház előtt lesz kialakítva.

FP
Kustány
Golf pálya főbejáratánál jobbra fordulunk majd a pálya végén ismételten jobbra. Mikor ismételten be értünk Kehidára és a Termálfürdő után jobbra kanyarodunk. Kustány felé.
Zala hídon áthaladunk, ez a Malom utca, ami ki ér a Petőfi utcára ahol szemben meg látjuk a pontot.

6VP
Nemesbük
Malom utcából nézve jobbra fordulunk a Petőfi utcára és ismételten vissza térünk a Keszthely felé vezető útra. Mikor ki érünk az útkereszteződéshez balra fordulunk  a 760-as útra Keszthely felé. A kétszer kétsávos úton haladunk egészen az első lehetőségig ahol balra Hévíz felé lehet fordulni. Balra fordulunk, majd a körforgalomban a harmadik lehetőségnél megyünk ki Nemesbük irányába.
Az úton haladva érjük majd el Nemesbüköt, ahol a falu központján túl haladva balra visz az út egy régi kőhidra. 

7VP
Öreg Harang Borozó
 A régi kőhídon vissza megyünk egészen Hévízig, az első körforgalomban a második kijáraton megyünk ki Hévíz felé majd a temető mellett elhaladva a következő kis körforgalomban a harmadik kijáraton Hévíz központja felé haladunk a Széchenyi utcán lefelé. Lefelé haladva az úton bal kéz felől lesz egy kék templom ott fordulunk be a Zrínyi utcára ezt az utcát követjük egészen a végéig, majd mikor megszűnik az aszfaltos út még egy kicsit tovább megyünk és az út végén megtaláljuk a borozót ahova leparkolás után felfelé sétálva megtaláljuk a váltópontot

8VP
Hévízi tófürdő bejárata
Ismételten visszafordulunk és az ismert útvonalon, a Zrínyi utcán megyünk a kék templomig, ahol balra fordulunk a Széchenyi utcán lefelé. A központban balra találjuk a nagy parkolót, ide célszerű leparkolni és gyalogosan az autóbusz állomás felé haladva megtaláljuk a következő pontot.

9VP
71-es út.
Parkolót elhagyva balra fordulva elhagyjuk Hévízt, az útkereszteződésben balra fordulunk Keszthely felé. Ezen az úton haladunk tovább Keszthely-Kertvároson keresztül.  A Kertváros végén jobbra van a Vadaskert csárda utána jobbra fordulunk a temető felé. Az útjelző tábla szerint Balatonszentgyörgy felé. Ennek a kis átkötő útnak a végén találjuk a pontot. Parkolási lehetőség jobbra még mielőtt kiérnénk a fő útra a régi út maradékára be lehet hajtani.

CÉL
Keszthely Fő tér